Jobb hos oss?

Sonepar rekrutterer medarbeidere som tar initiativ, stiller spørsmål ved ting og som har smidighet til å holde følge med en verden i endring. Vi ønsker medarbeidere som jobber godt i team med andre og som således skaper verdi for både Sonepar og våre kunder.

Sonepars prinsipper for å drive virksomheten og vår forretningsmessig atferd, er basert på sterke, grunnleggende verdier som respekt og integritet.  Sonepar etterlever de høyeste etiske, sosiale og miljø standarder og har som mål å være et ansvarlig selskap i alle land som konsernet opererer.


Når vi lykkes med en ansettelse så handler det om å skape rett forventning hos de som søker jobb hos oss. Vi vil at det skal føles som «å komme hjem» når man får en ansettelse hos Sonepar Norge. Det gjør vi gjennom å være tydelige på hvem vi er som arbeidsgiver, hva vi tilbyr og hvilke forventninger vi stiller til våre medarbeidere samt til rollen som skal besettes.


Vi er mange individer med ulike styrker og kvaliteter i selskapet. Uavhengig av våre forskjeller så er vi alle like viktige. Derfor behandler vi hverandre med respekt og passer på at alle føler seg som en del av teamet. For det er sammen som et lag vi blir bedre på det vi gjør! Hos oss kan du utvikles i din rolle, med dine kolleger og med selskapet vårt. For å trives må du være en inkluderende og nysgjerrig lagspiller.

Vår ambisjon er å være «La référence» (et forbilde) og et eksempel.


Nedenfor finner du ledige stillinger i Sonepar Norge.

 
Du kan også sende en generell søknad til vår Administrerende Direktør  [email protected]

Alle henvendelser behandles konfidensielt.