Spar strøm - spar penger

Start året med smart varmestyring. En god investering for å kutte kostnader i året som kommer.

Spar strøm - spar penger

Spar strøm - spar penger

Start året med smart varmestyring. En god investering for å kutte kostnader i året som kommer.

Sparemåneden januar

Januar er måneden for sparing. Å spare penger og strøm går hånd i hånd. Når den største strømutgiften er oppvarming av bolig, vil det være gode penger å spare på å styre varmen smart. For mange av dine kunder vil gode løsninger for strømsparing være et behov og ønskelig. Ved å foreslå løsninger kunden ikke en gang har visst at er en mulighet er god service og mersalg.

Under finner du et stort utvalg produkter som hjelper din kunde å spare strøm.

Nobø varmestyring

Rekordhøye strømpriser skaper stor uro i hus og hytter. Her er Nobø produktene du trenger for å bidra til at forbrukeren kan få billigere strømregning.

Nobøkonseptet er et økosystem for elektrisk varme utviklet for å gi kunden din full kontroll over hjemmet sitt. Våre velkjente panelovner, et bredt utvalg av gulvvarme og smarte termostater jobber sammen for å spare strøm og penger uten å gå på kompromiss med komforten.

Med Nobø Hub inngår Nobøproduktene i et effektivt varmesystem der disse jobber sammen, noe som gjør det enkelt å sette opp varmeprogrammer og gjør fjernkontroll til en lek. Alt er tilgjengelig på dine fingertupper med appen Nobø Energy Control.

Systemet er også enkelt å sette opp for deg som eleketriker, og er svært brukervennlig å håndtere for kunden din.

Her finner du produktene som inngår i Nobø Energy Control.

CTM Lyng Enova pakke

Med vår smarte termostat med dag- nattsenking som enkelt kan integreres i en smarthusløsning, med automatisk senking når strømmen er dyrest.

Produktene under kan benyttes for Enovastøtte.

Micro Matic termostater

Microtemp WiFi MWD5 er en 16A "alt-i-ett" digital urtermostat. Termostaten har 2-polet bryter, dobbelt følersystem, lærefunksjon, åpent vindu-funksjon og fabrikkinnstilt spareprogram med inntil 6 hendelser per døgn, og innfrir dermed økodesignkravene. MWD5 er kompatibel med en rekke gulvsensorer. Termostaten er oppe og går etter bare 5 trykk, og tilkobling til WiFi og app er valgfri.

Kan integreres i Google Home.

Glamox panelovnstyring

Fantastisk rehab mulighet for en million Glamox TLO / TPA ovner som er solgt på det norske markedet. Bytt til denne Wifi termostaten og få en topp moderne panelovn.

Enkelt oppsett med støtte for flere smart hus integrasjoner som Google Home, Tibber, Athom Homey mfl.

Med Glamox Heating-appen får du full kontroll over ovnens funksjoner direkte på din smarttelefon.