Smarte strømsparende løsninger for hytter.

Ikke kutt ut turen på hytta, kutt strømkostnaden.

Smarte strømsparende løsninger for hytter.

Smarte strømsparende løsninger for hytter.

Ikke kutt ut turen på hytta, kutt strømkostnaden.

Hytteliv er en populær og kjær norsk tradisjon. Påskekos i solveggen, og ut på sesongens siste skiturer. Det har blitt en hverdagsluksus å kunne benytte seg av hytta med høye strømpriser, uten strømstøtte på hytta. Her er noen strømsparende løsninger som gjør det litt enklere å spare strøm samtidig som man benytter hytta.

Få full kontroll på hytta med ELKO Smart

Vi nordmenn elsker hytteliv. I dag finnes det over 400 000 fritidsboliger i Norge, og stadig flere bygger nye hytter. For mange av oss er hytta en oase hvor vi kan koble av og nyte livet på en helt annen måte enn hjemme. En smart hytte kan gi oss mer enn bare komfort, den kan også gi oss fred i sjelen. ELKO Smart gir deg en komplett løsning som lar deg både overvåke og styre både lys og varme, og sørger for at du kan nyte hyttelivet på et helt nytt nivå.

7 grunner til å installere ELKO Smart på hytta:

  1. Varm hytte når du ønsker
  2. Enkel og sømløs lysstyring
  3. Bli varslet ved lekkasje
  4. Unngå at rørene fryser
  5. Bli varslet hvis noe skjer
  6. Produkter tilpasset din stil
  7. Få full oversikt over apparatene

Elektriske badstuovner fra Sunwind og Harvia

Sunwind er stolte av å kunne levere den originale finske badstuen i fra Finland og Harvia. Med eksport til mer enn 80 land er Harvia Finlands og verdens største badstuprodusent. Harvia har produsert badstuer i over 70 år, og anses for å være den moderne finske badstuens mor. Uten å glemme de finske tradisjonene har Harvia satset på framtiden, forskning, produktutvikling, og produktkunnskap. Harvias populære modeller av elektrisk oppvarmede badstuovner er konstruert for å tåle daglig bruk, år ut og år inn. Hver eneste badstuovn representerer aller høyeste Harviakvalitet. Badstuovnene er svært økonomiske i bruk og har i tillegg et flott, stilfullt design. Harvias brede utvalg av badstuovner tilbyr den perfekte løsningen for den lille badstuen, så vel som familiebadstuen. Ved valg av badstuovn må du først og fremst se på spenning og størrelsen på rommet ovnen skal stå i. Det er også viktig at du ikke velger en ovn som er for liten i forhold til anbefalt størrelse på rommet. Steiner kommer i tillegg på alle ovner. Badstuovnene må installeres av autorisert installatør.

.

Klassiske vegghengte modeller som enkelt kan byttes ut med eksisterende badstuovner eller monteres i nybygg på en effektiv og sikker måte. Betjeningspanel er integrert i badstuovnen sammen med temperaturfølger og tilkobling. The Wall og Kip levers med trinnløs termostat og 8+4 timer.

.

Gulvstående modeller er blitt Harvia sitt varemerke for den originale finske badstue. Modellene byr på mange installasjonsmuligheter med eksterne styrepanel, MyHarvia smart app og integrering av badstuovnen i badstubenker og badstugulv. All tilkobling installeres nederst på badstuovnen med integrert kretskort og rele slik at installeringen er enkel og oversiktlig.

Sikoms patentert teknologi varmer opp din hytte på smarteste og billigste måte.

  • I 2017 kostet en KWh 0,27 kr i snitt både sør og nord for Dovre.
  • I 2021 kostet en KWh 0,76 kr i snitt sør for Dovre og 0,40 kr i snitt nord for Dovre
  • I 2022 kostet en KWh 2,00 kr i snitt sør for Dovre og 0,37 kr i snitt nord for Dovre

Med slike strømpriser og regjeringens nei til strømstøtte for hytter trenger man en Ring Hytta Varm-løsning som tenker selv og bruker strømmen på en smartest og billigst måte.

I tillegg ble det sommeren 2022 innført ny beregningsmodell på hva vi skal betale i nettleie. De tre timene med høyest strømforbruk i måneden bestemmer hva du skal betale i nettleie.

En Ring Hytta Varm-løsning fra oss i Sikom integreres mot strømmåleren på hytta og mot strømbørsen Nordpool. På den måten tar de patenterte algoritmene smarte valg for deg både når det gjelder strømpris og nettleie.