Det er tid for å planlegge

De mest brukte tradisjonelle lyskildene forsvinner i 2023. Nye løsninger bruker mindre energi, og har lavere servicekostnader.

Det er tid for å planlegge

Det er tid for å planlegge

De mest brukte tradisjonelle lyskildene forsvinner i 2023. Nye løsninger bruker mindre energi, og har lavere servicekostnader.

Nå kommer det vi kan kalle en ny revolusjon i belysningsmarkedet. Dette er lovpålagte endringer som vil føre til at de fleste nå må gjøre tiltak. Nå blir mange av de tradisjonelle lyskildene borte fra markedet. Dette skjer som følge av for lav effektivitet og/eller som følge av fjerning av farlige substanser, i dette tilfellet kvikksølv. Lysrørene og kompaktlysrørene forsvinner i 2023. For de fleste vil det være nødvendig å gjøre en utskifting av sitt belysningsutstyr.

Vi i Unilamp Norden AS jobber med disse spørsmålene hver dag. Spør oss og vi kan være din rådgiver for alle typer belysning, inne eller ute.

LED Compact Soft

LED Compact er en serie beregnet på å erstatte kompaktlysrør downlights på nyanlegg eller ved rehabilitering. Lysbildet er bredstrålende og beregnet på å fylle rommet med lys. Kan benyttes sammen med sensorteknologi. Dimbare. LED Compact Soft har inntrukket lyskilde for blendingsfritt, diskret lys. LED Compact Soft 2 har to innstillinger. Innstilling 1: 16W/1400 lm. Innstilling 2:24W/2000 lm. Tilsvarer 1x26w kompaktlysrør eller 2x26w kompaktlysrør. Leveres komplett med integrert dimbar driver og 2m ledning med plugg. Klasse II, IP44.

NovoDisc Eco M

NovoDisc er en familie elegante og klassiske lavenergi LED-armaturer for tak- eller veggmontering. NovoDisc benytter moderne LED-teknologi og er blant markedets mest effektive lumen/watt. Serien består av tre ulike størrelser med samme design. Armaturhus og skjerm i slitesterkt og solid polykarbonat. Ideell forinstitusjoner, trapperom, korridorer, boder etc. Enkel montering og service med verktøyløst bytte av komponent/LED-plate. Skjermen er festet med bajonettfeste. Passer for både skjult og åpen installasjon. Doble kabelinngangerog tilpasset montasje på nordiske tak- og veggbokser. Varianter med eller uten sensor, for dimming, DALI og medbatteripakke for ledelys.

EcoLED

Effektiv universalarmatur med utskiftbar LED lysplate for forenklet service eller oppgradering. Meget fordelaktig forhold mellom effekt og lysutbytte. LED lysplaten gir et jevnt lysbilde. Polykarbonat skjerm. Sensorvariantene har innstillinger for grunnlys, etterlystid, følsomhet og dagslysbegrensning. 3000K. Hvit. EcoLED: grunnlys, 0/25%/50%. Sensorvariant med HF sensor, instillbar. Mål: Ø283 mm.

EcoLED Maxi

EcoLED Maxi er en allsidig universalarmatur med meget jevn lysfordeling over hele skjermen, uten synlige LED-chipper. Armaturhus i polykarbonat. Skjerm i polykarbonat med bajonettfeste. 23W LED effekt og innstillbar lumenpakke på 2000/1500/1000 armaturlumen. Utskiftbar og verktøyløst bytte av LED-lysplate.

Sensorvariant har innebygd 360° HF-sensor med justerbart sensorområde, luxinnstilling og tid. Luxinstilling for å unngå tenning ved bevegelse om det er innfall av lys i rommet. Grunnlys 0, 25 eller 50% av innstilt lumenverdi.

Anbefalt montasjehøyde ved takmontasje: 2,5-6 meter over gulv. Deteksjonsvinkel: 360°.

Anbefalt montasjehøyde ved veggmontasje: 1-1,8 meter over gulv. Deteksjonsvinkel: 150°.

Klasse II – IP21.

NovoDisk

Informasjonsvideo om NovoDisc Eco

EcoLED

Informasjonsvideo om EcoLED