SAGA™ installasjonsprodukter

SAGA™ installasjonsprodukter

De miljøbevisste velger SAGA™ installasjonsprodukter

SAGA™ er mer enn en samling brytere og stikkontakter med stilig design. 70% av Saga-produktene produseres i vår Mission to Zero™-fabrikk i Finland, Porvoo, der biobaserte fornybare råvarer brukes i produksjonen. Med stilfullt design og ren hvit farge (RAL 9003), passer Saga-produktene til ulike rom og interiør. Saga-serien kan kombineres med innsatser med mange funksjoner og kan enkelt integreres i ABB smarthus systemer som KNX og ABB-free@ home.

SAGA™ - Den trygge historien

Vi har viet spesiell oppmerksomhet til sikkerhet og kvalitet. Safety+ funksjon (barnevern) er integrert i de doble stikkontaktene, noe som sikrer berøringsbeskyttelse selv når dekkplaten er fjernet. I tillegg er Saga bedre UV-beskyttet mot gulning, og produktene holder fargen lenge.

 

SAGA™ - Mange produkter og muligheter
Saga-serien er utviklet for bruk i alt fra offentlige- og næringsbygg, restauranter, kafeer, til leilighetsbygg og mindre boliger. I serien finnes brytere, stikkontakter, DALI dimmer, bevegelsesmeldere, timere, alarmløsninger for toaletter, datakontakt, vipper med klokke,- lys- og nøkkelsymbol, kortbrytere, 2 polede brytere, LED-dimmer mm.

 

SAGA™ - Rask montasje

Stikkontaktene og bryterne er konstruert med smarte hurtigkoblinger som reduserer montasjetiden og sikrer korrekt tilkobling. 

 

SAGA™ - Noen funksjoner og fordeler:

- Et mer miljøbevisst og bærekraftig valg

- Enkelt og stilfullt design, egnet for alle typer interiør

- Rask montasje

- Safety+ funksjon, berøringsbeskyttelse, på doble stikkontakter

- UV-bestandig materiale, bevarer den rene hvite fargen lenge

- Signal hvit (RAL9003)

- Integrasjon med ABBs smarthus systemer KNX & ABB-free@home®

Du kan lese mer om SAGA på ABB sin nettside. Klikk her