Kom i gang med strømsparing med ELKO Smart

Kom i gang med strømsparing med ELKO Smart

- kjapt å installere, lett å kontrollere

ELKO Smart Strømsparing

ELKO Smart Strømsparing

Sparepakken hjelper kunden din å redusere strømutgiftene sine. Og gjør det enklere for deg å velge hvilke produkter kunden trenger.

Kunden din får full kontroll over varmen og komforten i sitt hjem, og over strømforbruket generelt.

4 ulike pakker

Det er ulike pakker å velge mellom.

 1. 4540006 Strømsparer ELKO Plus sort for IT-nett
 2. 4540007 Strømsparer ELKO Plus sort for TN-nett
 3. 4540003 Strømsparer ELKO Plus/RS hvit for IT-nett
 4. 4540005 Strømsparer ELKO Plus/RS hvit for TN-nett

Pakken inneholder:

 • 1x SmartHUB
 • 2x SmartTermostat
 • 1x SmartTag
 • 2x RS dekorramme (kommer kun med i hvit Plus pakke)

Kom i gang med strømsparing med ELKO smarthjem - kjapt å installere, lett å kontrollere. Smart, ikke sant?

Produktene

 • ELKO SmartHUB er senteret i det smarte hjemmet. Når kunden din bruker appen for å sette opp en automasjon, stemning eller for å skru produkter av og på, er det SmartHUBen som snakker med produktet.
 • SmartTag installeres enkelt på hovedsikringen i sikringsskapet til kunden, og overvåker totalforbruket av strøm i hjemmet deres, samt henter ut strømpriser fra Nordpool. Med SmartTag kan det for eksempel settes opp en automasjon som, dersom det totale strømforbruket kommer til et visst nivå, skrur varmekablene seg av i noen timer. På denne måten unngår kunden å trigge et høyere effekttrinn på strømregningen neste måned.
 • SmartTermostaten gir kunden din full kontroll på varmestyringen i hjemmet sitt. Med SmartTermostaten kan de sette opp tidsplaner for når på døgnet varmekablene skal være på, og når de skal skrus ned i noen timer. SmartTermostaten kan også regulere varmekablene selv etter strømprisen, ved hjelp av Nord Pool-integrasjon.

ENOVA-informasjon

Maksimer støtten fra Enova ved kjøp av Smart Strømsparer

Kunden din har mulighet til å legge til flere smarte produkter som krever installasjon, for å makse de 10 000 kronene de har til rådighet. De kan bygge på med flere SmartTags på enkeltkurser i sikringsskapet, montere SmartTermostater i flere rom, og styre varmtvannsbereder ved hjelp av SmartRelé puck om du beskriver på fakturaen at den brukes til dette. Installasjonstimer og programmering av produktene kvalifiserer også til støtte. Det er også mulig å legge til flere SmartHUBer, som kan være aktuelt dersom kunden bor i et fleretasjes hus med mange smart-enheter som skal nås, eller en utleiedel som skal styres separat.

Det er viktig å merke seg at for at kunden skal få ENOVA-støtte så må du være nøye med informasjonen på fakturaen. F.eks med timer som brukes til programmering/oppsett, der må dette komme tydelig frem på fakturaen til kunden.

Mer info om Smart Energistyring og Enova-støtte finner du her.

Last ned sjekkliste her