Nyhet! Futurehome

Nyhet! Futurehome

Strømsparepakke

Minimer strømutgiftene med Futurehome StrømKontroll

Minimer strømutgiftene med Futurehome StrømKontroll

Ta kontroll over energiforbruket i hjemmet ditt med Futurehome StrømKontroll, og møt stigende strømpriser og nettleier med mindre økonomisk stress. StrømKontroll lar deg enkelt styre de største energilastene i hjemmet ditt, optimalisere energibruk og merkbart redusere dine månedlige strømregninger.

Gjør din kundes hjem smartere og mer energieffektivt med StrømKontroll fra Futurehome. Ikke bare gir det dem full kontroll over strømforbruket sitt, men de bidrar også til et grønnere miljø ved å optimalisere energibruk. Enova refunderer 35% av investeringen når de kjøper StrømKontroll.

Med StrømKontroll fra Futurehome kan de enkelt redusere strømregningen og bidra til en mer bærekraftig hverdag. Den komplette pakken gir kunden din oversikt og kontroll over strømforbruket i hjemmet, lar dem justere større laster og sikrer at de bruker strøm når det er mest økonomisk.Forutsatt at den globale trenden mot elektrifisering fortsetter, vil det komme et punkt der smarte strømløsninger som StrømKontroll ikke lenger vil bli sett på som et valg, men som en nødvendighet. Ikke bare fordi de kan bidra til å dempe den økonomiske belastningen av stigende strømpriser for den enkelte, men også fordi den kollektive bruken av slike systemer kan bidra til å lette belastningen på nasjonale og globale strømnett. Ved å få muligheten til å intelligent styre og regulere eget strømforbruk, tilrettelegger StrømKontroll for en fremtid der bærekraft og personlig ansvar går hånd i hånd mot et mer energieffektivt samfunn.


Flere produkter

Se alle produktene fra Futurehome

Se alle produkter