Futurehome Charge

Futurehome Charge

Vi ønsker å gi deg full kontroll over ditt strømforbruk. Derfor ser vi på helheten i hvordan alt av energi i hjemmet henger sammen. Med Futurehome Charge og vårt strømstyringssystem kan du styre din elbillading etter strømpriser og effekttopper for å redusere strømutgiftene, og justere forbruket med last- og fasebalansering for å lade hurtig uten at noen sikringer går.

Alt fungerer sammen

Futurehome charge er en strømsmart, trygg og fremtidsrettet elbillader som sammen med dine andre smarte produkter gir deg full kontroll på ditt
strømforbruk. Du trenger kun å koble til bilen, så balanseres forbruket automatisk slik at det bare brukes strøm når det trengs. På denne måten sparer du på strømmen hver eneste dag.

Banebrytende teknologi

For å redusere strømregningen mest effektivt, er det viktig å både redusere strømforbruket i de dyreste timene av døgnet og å fordele strømforbruket over flere timer. På den måten reduserer du ikke bare strømprisen du betaler, men også nettleien.

Futurehome Charge er full av moderne teknologi, samtidig som den er svært enkel å bruke. Den lar deg enkelt starte og stoppe lading via Futurehome-appen, og du kan få innsikt og ladeøkter utnytter automatisk lavere strømpriser. Eller la Futurehome systemet gjøre det helt automatisk for deg. Slik får du smart, effektiv og sikker lading tilpasset elbillen og ditt energibehov i husholdningen.

Lader bilen raskt
Høy maksimal ladeeffekt sammen med last – og fasebalansering gjør lading raskt og effektivt.


Sparer penger
Futurehome Charge optimaliserer ladingen basert på strømpriser, effekttopper og momentanlast sammen med Futurehome systemet.
 

Alltid oppdatert
Fjernoppdateringer gjør at Futurehome Charge alltid kommer med de nyeste funksjonene tilgjengelig.

StrømKontroll fra Futurehome

Smart energi for Norge og for hjemmet ditt

Forhåndsgodkjent for Enova-støtte

For å motta Enova sin støtte for smart strømstyring, “Pris- og effektstyrt energilagringssystem”, kreves det et system som sikrer god komfort og lavere
strømregning på en sikker måte. 

 

Dersom du installerer Futurehome Charge sammen med Futurehome Smart Charging, oppfyller du kravene for Enova-støtten som dekker opp til 10.000 NOK
eller 35% av den totale installasjonskostnaden.


Futurehome systemet kan også styre laster som oppvarming med Futurehome termostater og varmtvannsberedere med Futurehome Puck Rele, som i kombinasjon med elbillader gir et komplett strømstyringssystem for ditt hjem. Les mer her om hvordan du søker Enova støtte.