Din mening er viktig for oss! Hjelp oss å bli bedre

Du kan svare på noen spørsmål for å hjelpe oss med å forbedre våre nettsider

Sonepar lanserer sin egen merkevare på belysning

Sonepar har tidligere lansert Tradeforce, vår egen merkevare for verktøy. Nå kommer også belysningsprodukter. Disse produktene vil bære navnet Lit by Cardi, og blir i løpet av 2021 / 2022 lansert av Sonepar over hele verden.

Produktene kjennetegnes av god kvalitet og skal være prisgunstige i forhold til sam-menlignbare produkter. De er tilpasset den norske elektrikerens forventninger til mon-teringsvennlighet, kvalitet og design.

I første omgang lanseres en serie lyskastere, tette industriarmaturer, et LED panel og en lavtbyggende rund takarmatur. De er tilpasset proffmarkedet og blir hyl-levarer i alle Sonepar sine butikker over hele landet.

– Når Sonepar har fått sin aller første egne merkevare for belysning er det helt naturlig at vi også ekspanderer med LIT by Cardi til det norske markedet, både i butikk og på nett, sier Geir Pedersøn, kategorisjef Lys i Sonepar. Vi mener at vi fyller et hull i vårt sortiment som har vært åpent til nå.

Med vår egen merkevare kan vi tilby kvalitet til konkurransedyktige priser – så disse produktene har vi tro på, sier han.

God kvalitet til fornuftig pris

Produktene holder høy kvalitet og er produsert av anerkjente produsenter, sertifisert og godkjent av uavhengige testlaboratorium, samt Sonepar sine egne folk.- Det er viktig for Sonepar og kunne tilby våre prisbevisste kunder et belysningssortiment som har en svært fornuftig pris, samtidig som de kan være trygge på at de kjøper kvalitet og har en solid aktør i ryggen hvis utfordringer skulle oppstå. Med LIT by Cardi i vårt sortiment kan vi komplementere de tradisjonelle merkevarene. Alt tyder på at merkevare kan leve godt side om side med grossistens egen produkter, sier Pedersøn og viser til informasjon fra andre land.

– All erfaring tilsier at mer fokus på belysning generelt, øker salget totalt, slår Pedersøn fast.

Kort om produktene

Draco er en lyssterk lyskaster som også tåler å stå i kystnære strøk. Symmetrisk og asymmetrisk lysbilde fra 50 til 200W.

Cruz er en robust armatur i et lavtbyggende og rent design med og uten bevegelsesensor. Versjonen uten sensor er dimbar, og begge variantene har valgfrie kelvinverdier 2700/3000/4000K.

Hydra er en solid, tett industriarmatur som også er dimbar. 5 x 2,5mm gjennomkabling og flyttbare monteringklips i rustfritt stål sik-rer enkel montasje.

Subra er et LED panel 60x60 med prisma-tisk lysplate for innfelling i standard spilehimling. Godkjent for bruk på kontorer på grunn av lav blendingsfaktor UGR<19.

Tana er en lett, slank og tett lyslist. 3 x 2,5mm gjennomgangskobling med hurtigkobling i hver ende. Flyttbare monteringsklips over hele armaturens lengde.

Nye produkter på vei

– I første omgang prøver vi oss frem med et utvalg viktige produktgrupper, så skal vi fortløpende vurdere utvidelser av sortimentet. Dette er en spennende start og mange vil vel si at det er på høy tid at vi får vårt eget varemerke innen belysning. Nå håper vi kundene liker det de ser, og velger LIT by Cardi istedenfor å finne rimelige alternativer andre steder, sier Pedersøn.

Høy kvalitet

Alle produktene er produsert, testet og godkjent i forhold til LVD (lavvoltdirektivet), EMC (elektromagnetisk kompatibilitet), ROHS lll (farlige substanser), REACH (kjemikaliebegrensning), WEEE (miljødirektiv), ErP (merking energiforbruk) og er produsert i henhold til CE regulativet (EU / EØS sikkerhets-regulativ).