Nyhet - SG Connect

Nyhet - SG Connect

Styring av belysning på en energieffektiv og profesjonell måte. Connect er trådløst og passer både nye og eksisterende installasjoner. Inneholder alle grunnleggende funksjoner, inkludert bevegelsesdeteksjon og dagslyskontroll via den innebygde sensoren. Enkel konfigurasjon.

SG Connect gjør det mulig å kontrollere belysning på en profesjonell, energieffektiv og trådløs måte, og er egnet for både nye og eksisterende installasjoner. Enkel konfigurasjon er nøkkelen, og systemet inkluderer alle grunnleggende funksjoner, inkludert bevegelsesdeteksjon og dagslyskontroll via den innebygde sensoren.

Med skalérbarhet som en viktig faktor, er SG Connect egnet for belysningssystemer i ulike miljøer, fra små kommersielle prosjekter som kontorer, åpne landskap og korridorer, til store prosjekter som helseinstitusjoner og lagerbygg. Internt kommuniserer armaturene via Zigbee, mens SG Connect Commissioning App bruker Bluetooth under oppsett, noe som gjør en smarttelefon til det eneste verktøyet som kreves av installatøren.

Med muligheten for kontinuerlig utvidelse og tilpasning, gir systemet fleksibilitet i å møte dine behov.

SG Connect-App

• SG Connect gjør det mulig å styre belysning på en profesjonell, energieffektiv og trådløs måte, og er egnet for både nye og eksisterende installasjoner.

• Enkel konfigurasjon er nøkkelen, og systemet inkluderer alle grunnleggende funksjoner, inkludert bevegelsesdeteksjon og dagslyskontroll via den innebygde sensoren.

• Med skalérbarhet som en viktig faktor, er SG Connect egnet for belysningssystemer i forskjellige miljøer, fra små kommersielle prosjekter som kontorer, åpne landskap og korridorer, til store prosjekter som helseinstitusjoner, skoler og varehus.

• Internt kommuniserer lysarmaturene via Zigbee, mens SG Connect Commissioning App bruker Bluetooth under oppsett, noe som gjør en smarttelefon til det eneste verktøyet som kreves av installatøren.

• Med muligheten for kontinuerlig utvidelse og tilpasning gir systemet fleksibilitet i å møte dine behov.