Tradeforce

Tradeforce

Tradeforce

Høytytende håndverktøy av høy kvalitet

Om Tradeforce

Om Tradeforce

TRADEFORCE er en eksklusiv merkevare for Sonepar gruppen. TRADEFORCE designer og produserer verktøy og sikkerhetsutstyr spesialbygd og utelukkende for fagfolk. Fra oppstarten i Australia i 2005, har TRADEFORCE vokst til å håndtere de ekstreme utfordringene dette yrket har å tilby fra storskala infrastruktur til daglig vedlikehold og installasjon. Den australske eventyrånden er foredlet med avansert produksjonskapasitet for å skape en rekke essensielle produkter som gir deg muligheten til å påta deg hvilken som helst jobb, hvor som helst.

Nyhet! Avisoleringsverktøy laget av biomateriale

Med DIN CERTCO sertifiserte biobaserte materialer er denne nye serien laget av biologiske stoffer, ved bruk av blant annet plantejord, naturlig voks, fibre og mineraler. Dette er den første biobaserte verktøyserien til merket, som beviser TRADEFORCEs forpliktelse til å fremme en bedre fremtid for mennesker og planeten som en profesjonell verktøyleverandør. 

Høyt fokus på bærekraft

Produktene er 100% laget i Tyskland med førsteklasses kvalitetssikring og produktytelse. Fabrikken i Tyskland drives av 100% grønn strøm. Ved hjelp av solcellepaneler produserer de det de trenger av energi. All emballasje er uten plast.

Verktøyene har ergonomisk grep. 

Alt verktøy er testet og godkjent for elektrikere og installasjonsmarkedet.