Stemningsfulle uterom.

Hjelp kunden din å skape det uterommet som passer deres stil og behov. Her er et utvalg av våre bestselgere fra Norlys, SG og Unilamp.

Stemningsfulle uterom.

Stemningsfulle uterom.

Hjelp kunden din å skape det uterommet som passer deres stil og behov. Her er et utvalg av våre bestselgere fra Norlys, SG og Unilamp.

Nå er endelig våren her og dagene blir lengre. Da kan utendørsbelysning skape en koselig atmosfære. Vi har et stort utvalg belysning for alle formål. Uansett om kunden din ønsker et par lys på husveggen, hele gangstien belyst med pullert eller stemningsskapende lys på terrassen. Belysningen kan også brukes til å markere spesielle elementer i hagen, forlenge utetiden og forsterke forholdet til naturen. Utvendig belysning legger til rette for magiske kvelder i et stemningsfullt uterom.

Unilamp

Utendørs belysning skal lyse opp et bestemt område samtidig som det skal skape stemning og trygghet.

Stemningsfull belysning utendørs vil være til glede både for de som oppholder seg ute, og inne. Riktig belysning vil gi en god atmosfære, men unngå for sterkt lys. Skal du ha vanlig utebelysning anbefales en noe kaldere farge enn man ville valgt inne.

Vi har et stort utvalg laget for norske forhold. Alt fra tradisjonelle lamper til mer spennende alternativer som også kan brukes som effektbelysning utendørs finner du hos oss.

Norlys

Din leverandør av kvalitets belysning. Vi dekker de fleste behov for utebelysning samt områder innen prosjektbasert belysning. Vi har egen produksjon i Europa.

SG: Dekorer boligen med riktig belysning

Lys gir velvære og kan gi et langt bedre inntrykk av eiendommen og omgivelsene, samtidig som det skaper en trygghetsfølelse. Du kan markere fasaden ved å lyse den opp, eller leke med belysning av trær eller terrasse – det finnes en rekke måter å lyse opp utearealet på. SG har kampanje på en rekke utendørsbelysning frem til 30.juni. Under finner du et utvalg til gode priser.