Din mening er viktig for oss! Hjelp oss å bli bedre

Du kan svare på noen spørsmål for å hjelpe oss med å forbedre våre nettsider

Vi lanserer Tradeforce-verktøy

TRADEFORCE er en eksklusiv merkevare for Sonepar gruppen. TRADEFORCE designer og produserer verktøy og sikkerhetsutstyr spesialbygd og utelukkende for fagfolk. Fra oppstarten i Australia i 2005, har TRADEFORCE vokst til å håndtere de ekstreme utfordringene dette yrket har å tilby fra storskala infrastruktur til daglig vedlikehold og installasjon. Den australske eventyrånden er foredlet med avansert produksjonskapasitet for å skape en rekke essensielle produkter som gir deg muligheten til å påta deg hvilken som helst jobb, hvor som helst.

Du trenger pålitelige partnere som har ryggen din!

Som med alle store eventyr, blir de mange utfordringene som følger med å være profesjonell entreprenør ofte bedre håndtert sammen enn å stå alene. Enten det betyr å omgi deg med det rette teamet eller bevæpne deg med det riktige utstyret, trenger du pålitelige partnere som har ryggen din, uansett situasjon.

Med ikke bare levebrødet ditt, men også livet ditt på spill, sier det seg selv at ingen profesjonelle bør utsette seg selv for farene ved skade fordi de er feil utstyrt. På samme måte bør ingen jobb forhastes, forsinkes eller leveres under standard på grunn av ineffektivt utstyr.

Med pålitelige verktøy og sikkerhetsutstyr av høy kvalitet for fagfolk, er TRADEFORCE her for å være din pålitelige partner gjennom det profesjonelle entreprenør eventyret. Utstyr du kan regne med for å utføre jobben din, dag inn, dag ut, uansett hva verden kaster mot deg.

Hvilken som helst jobb, hvor som helst

Uansett om du bygger opp ditt første sett med verktøy når du går inn i bransjen, eller om du er en veteranentreprenør som ønsker å oppdatere det essensielle utstyret ditt, tilbyr TRADEFORCE et dedikert utvalg av profesjonelt utstyr som garantert vil tåle kravene til daglig bruk. Dette betyr komfortable og ergonomiske design for å maksimere effektiviteten, redusere tretthet og minimere risikoen for skader; laboratorietestede løsninger av høy kvalitet som tåler kravene til profesjonell bruk; og brann-, varme- og elektrisk motstandsdyktig utstyr for å sikre at du også er forberedt på det ekstreme.

Akkurat som deg, er vi ikke her for den enkle turen - vi er her for utfordringen, for muligheten hver jobb gir for å oppdage noe nytt og bygge noe bedre enn før. Uansett hva noe er, hva eventyret bringer, vet du at du kan sette din lit til TRADEFORCE for å utføre enhver jobb, hvor som helst.