Kablingssystemer fra Nexans

Kablingssystemer fra Nexans

Vi hjelper deg å ta de smarte valgene som sikrer optimale nettverksløsninger, enten du har 10 arbeidsplasser (punkter) eller 20.000. Nexans strukturerte kablingssystemer er ideelt for kontorer og bedrifter, datasentre, campus-miljøer (helse, utdanning etc.) og industrielle nettverk. Som en av verdens ledende leverandør av strukturerte kablingssystemer, leverer Nexans løsninger tilpasset dine behov i dag og langt inn i fremtiden

Tilbehør for komplett nettverksinstallasjon av LANmark Cat6

For komplett nettverksinstallasjon av LANmark Cat6, kan Nexans tilby ulike tilbehør som både panel og konnektorer.

Patchepanel 24 Snap-in Fast skuff Sort

Våre Snap-In patchepaneler er kompatibel med alle Snap-in kontakter i LANmark produktfamilien (LANmark-7A, LANmark-7, LANmark-6A, LANmark-6, og LANmark-5). Snap-In panelet har et Clip-On system for å sikre kontakten i panelet og for å gi en enkel metode for jording av skjermede kontakter. Tilkobling av panelet til jord oppnås med Auto-Connect funksjon som fjerner behovet for individuelle jordingstilkoplinger. Universell design som støtter uskjermede og skjermede konnektorer. De skyvbare panelene er designet for standard 19” skap med høyde på 1U.

LANmark PatcheP 24 Snapin fast BK

LANmark-6 uskjermet Snap-in entrådet connector

Snap-In konnektor for kategori 6, som gir rask og enkel avslutning uten verktøy. LANmark-6 Evo Snap-in kontakter er designet for å matche LANmark6 kabel og patchesnorer, og for å utfylle alle LANmark modulære komponenter. Kabling i henhold til fargekode T568B eller T568A. Godtar entrådet leder fra 24 til 22 AWG. Kan retermineres flere ganger. Støtter POE Pluss-applikasjoner (15 watt per par). Et adapter kan legges til for å passe til keystone-formatet.

LANMARK-6 CAT6 UTP SNAP-IN ENTRÅDET CONNECTOR

Påveggboks for alle LANmark 45x45 sentralplater

Deksel for datakontakt, beregnet for montering på vegg. Denne overflatemonteringsboksen har en rekke

viktige funksjoner. Den passer ikke bare til alle LANmark 45x45 monteringshardware, men den er også

kompatibel med Mosaic-45 moduler og innlegg.

Påveggsboks for alle LANmark 45x45 sentralplater Påvegg ramme

Skrå sentralplate 45x45 Snap-in

Deksel for datakontakt. Sett med 45x45 bakmodul og med Snap-in frontmodul. Snap-in kontaktene kan enkelt sneppes i den lukkede frontmodulen, som deretter er montert i 45x45-modulen, uten behov for verktøy. Takket være den vinklede posisjonen til kontanktene opprttholdes kablenes minimale bøyningsradius, selv i situasjoner hvor dybden er begrenset. Det skråstilte frontdekselet beskytter også patchesnorene og forhindrer støvinntrengning når støvdekselet er åpen. Den 45x45 vinklede modulen passer inn i et bredt spekter av internasjonale rammer, overfaltemonteringsbokser og kanaler.

Skrå Sentralplate 45X45 Snap-in 10117881 LANMARK CAT5E CAT6

Overgangsrammer

Deksel for datakontakt. Rammen er designet for å imøtekomme alle LANmark 45x45 moduler for Snap-in kontakter. Den består av en plaststøtteplate med 80x80 ytre dimensjoner og en dekselramme. Støtteplaten har flere monteringshull som gir ekstra fleksibilitet for montering i vegger og veggbokser.

Overgangsr. 45x45-80x80 hvit